Новини
Суспільство

ФК “Агробізнес” із Хмельниччини звільнив футболіста за подорож до Росії

Футбольний клуб “Агробізнес” з Волочиська розірвав контракт з гравцем Ігорем Сікорським, який напередодні опублікував фото з відпочинку в російському Санкт-Петербурзі. Про це повідомляють на офіційному сайті “Агробізнесу”.

“Прикро, але сьогодні футбол – це політика. Коли в Україні війна і з передової привозять важкопоранених та убитих, ледь не щодня у різних куточках України ховають Героїв, українська футбольна громадськість не може стояти осторонь, ніби це її не стосується”, – йдеться у повідомленні.

Як кажуть у клубі,  гравець демонстративною подорожжю до Росії “дискредитував свій клуб, який підтримує українську армію, допомагає бійцям на передовій, в якому кожен футболіст має змогу займатись своєю улюбленою справою, дякуючи захисникам України, що зберігають в Україні мирне життя”.

В цей час, коли Сікорський в екіпіровці команди відпочивав у окупантів, лише за один день з передової переправили дев’ять важкопоранених бійців, ще двоє загинули.

“ФК Агробізнес вважає неприпустимим, щоб цей футболіст був гравцем нашого клубу. Футбольний клуб «Агробізнес» в односторонньому порядку розриває контракт з Ігорем Сікорським в зв’язку з порушенням пункту 3.1.7 розділу 3”, – зазначають у клубі.


Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter