Новини
Суспільство

Біля міськради у Хмельницькому висадили екологічну ялинку

Відтепер у Хмельницькому біля міської ради зростатиме екологічна ялинка. Про це йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Жива ялинка, яка стала окрасою другого поверху Хмельницької міської ради на новорічно-різдвяні свята, відтепер зростатиме поруч із мерією. Хвойне деревце заввишки 2,5 метра у спеціальному горщику встановили у приміщенні мерії в грудні. Тепер зелену красуню пересадили у відкритий ґрунт.

“Ялинці вже понад 10 років. Вона має два з половиною метра. Років три вона ще буде хворіти, бо така ялина пересадку важко переносить. Вона скидатиме гілочки, а потім буде відновлюватись. Важливий полив і догляд”, – розповіла начальниця дільниці з озеленення КП по зеленому будівництву і благоустрою міста Надія Губіцька.

Екологічну ялинку цього року у міській раді встановили вперше. 

“Дуже хочеться, щоб ця ялинка прижилася тут. Наступного року продовжимо традицію. Всіх запрошуємо бути небайдужими і брати участь у екологічних проектах”, – додала керуюча справами виконкому Юлія Сабій.

Нині ялина не росте, вона у стані спокою. І період з листопада до лютого — найкращий час для вкорінення. 

Детальніше – у сюжеті:

Екологічна ялинка зростатиме біля міської ради

Жива ялинка, яка стала окрасою другого поверху Хмельницької міської ради на новорічно-різдвяні свята, відтепер зростатиме поруч із мерією. Зі спеціального горщика зелену красуню пересадили у відкритий ґрунт. Ялинці вже понад 10 років. Хвойне деревце заввишки два з половиною метри в Хмельницькій міській раді встановили у грудні. Нині ялина звичайна не росте, вона у стані спокою. І період з листопада до лютого — найкращий час для вкорінення. #Хмельницький, #Хмельницька_міська_рада, #ялинка, #екологічна_ялинка, #КП_по_зеленому_будівництву_і_благоустрою_міста

Опубліковано МТРК "Місто" Вівторок, 21 січня 2020 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter