Новини
Суспільство

У Хмельницькому засвітилася головна ялинка міста (ФОТО)

Поки хмельничани готуються відпочивати, у центрі міста кипить робота по облаштуванню території новорічно-різдвяних свят. На майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, де днями запрацює Різдвяний ярмарок, закінчують встановлювати-прикрашати-перевіряти головну ялинку міста. Сьогодні увечері на кілька хвилин запалили гірлянду на ялинці. Тож випадкові перехожі мали змогу вже сьогодні згадати, якою вона була минулоріч, та побачити, якою вона буде 1 грудня.

Нагадаємо, другий рік поспіль Хмельницький – перше в Україні місто, де феєрія Різдва починається в перший день зими. На хмельничан чекають понад півсотні святкових днів та подій, адже Різдвяний ярмарок працюватиме аж до Водохреща. Розпочнеться він із зимового шоу «Зірки запалюють ялинку». Цьогоріч на святковому відкритті не буде закликаних зірок – перед хмельничанами виступатимуть виключно місцеві виконавці та гурти.

На вулиці Проскурівській вже встановили різдвяні будиночки, де торгуватимуть сувенірами, прикрасами, смаколиками та напоями. Вхід до Різдвяного ярмарку прикрасили аркою з ялинкових гілок. Навпроти музею історії міста встановили святкову ілюмінацію.

Як світилася головна ялинка Хмельницького – дивіться в Instagram

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter