Новини
Суспільство

Комунальники Нетішина склали черговий антирейтинг діяльності містян

Від початку року комунальні служби Нетішина взялися за “виховання” містян, які своїми діями ускладнюють життя сусідів та комунальників, а іноді навіть псують спільне майно.

Так, на початку року був складений рейтинг “подарунків”, що забили сміттєпроводи. Серед речей, які нетішинці примудрилися “запхати” туди, були, зокрема, унітаз, матраци та ялинки. А в одному з будинків для того, аби дістати дверцята від тумбочки, сміттєпровід навіть довелося розібрати.

Містяни у коментарях обурються та дивуються, зокрема, щодо того, як можна було запхати в сміттєпровід унітаз. Комунальники пояснюють та попереджають, про те, що “згідно тарифів, послуга з пробивання сміттєпроводів закладена один раз в місяць”. Проте, схоже, ситуація не змінюється. Деякі несвідомі громадяни й надалі нехтують правилами, тож на сторінці Комунального підприємства Нетішинської міської ради “ЖКО” з’явилося декілька повідомлень про нові “сюрпризи” від мешканців багатоповерхівок. Наприклад, таке:

Комунальники до цього додали свій список того, що містяни спускають в унітази:

  • Киші свинні
  • Цемент та шпаклівка
  • Риб’ячі голови
  • Мильниці для унітазів
  • Наповнювач для тварин
  • Засоби жіночої гігієни, памперси.

До слова, така ситуація не лише в Нетішині. Наприклад, хмельничанам також час від часу нагадують, що унітаз – це не смітник, і викидати туди все підряд – не можна.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter