Новини
Суспільство

В одному з мікрорайонів Хмельницького відкрили філію Дитячої школи мистецтв

У Хмельницькому в мікрорайоні Дубове відкрили філію Дитячої школи мистецтв. Вона діє на базі НВК №2, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

До філії уже записалося більше сотні дітей. Заняття для них розпочнуться з лютого. Школярі зможуть навчатися за трьома напрямками: образотворче мистецтво, хореографія, театр. У планах — відкрити ще й музичне відділення.

Учні НВК №2 жваві та творчі. Більше року вони чекали на відкриття у мікрорайоні філії Дитячої школи мистецтв і таки дочекалися.

“Я піду в гурток театральний, тому що я гарно розказую віршики. Ми обрали гурток спільно з мамою. Вона казала, які є, і ми домовлялися”, – розповідає учениця Ангеліна Паламарчук.

Радіють і батьки. Після уроків в школі діти можуть вчитися мистецтву.

“Ми дуже задоволені, тому що раніше вже відвідували школу, і багато часу витрачається на дорогу, і перестали відвідувати. А зараз є можливість відвідувати знову”, – каже мама Тетяна Перець.

“За тим процесом, що ми розпочинаємо, буде працювати шість вчителів. Є державні навчальні програми, відповідно до яких передбачені години, скільки має навчати філія”, – розповідає директор Дитячої школи мистецтв Альбін Тарчевський.

У перший день роботи Дитячої школи мистецтв до неї записалося більше 100 школярів.

Як зазначив міський голова Олександр Симчишин, головне – соціальна функція, аби був всесторонній розвиток кожної дитини.

Після закінчення навчання у Дитячій школи мистецтв діти отримають свідоцтво державного зразка про початкову мистецьку освіту. Заняття тут розпочнуться вже з 1 лютого.

Детальніше – у сюжеті:

У Дубовому запрацює філія дитячої школи мистецтв

У мікрорайоні Дубове відкрили філію Дитячої школи мистецтв. Вона діє на базі НВК №2. До філії уже записалося більше сотні дітей. Заняття для них розпочнуться з лютого. Школярі зможуть навчатися за трьома напрямками: образотворче мистецтво, хореографія, театр. У планах — відкрити ще й музичне відділення. #Хмельницький, #нова_школа_мистецтв, #мікрорайон_Дубове, #НВК2, #міська_рада, #образотворче_мистецтво, #хореографія, #театр, #Дитяча_школа_мистецтв, #мтрк_місто

Опубліковано МТРК "Місто" Пʼятниця, 24 січня 2020 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter