Новини
Кримінал

Обвинувачена у вбивстві хмельницької підприємиці просить суд закрити справу

Обвинувачена, яку Хмельницький міськрайонний суд визнав винною в умисному вбивстві хмельницької підприємиці, подала до апеляційної інстанції доповнену й уточнену апеляційну скаргу, в якій просить вирок місцевого суду скасувати, а кримінальне провадження закрити.

На думку апелянтки, вирок Хмельницького міськрайонного суду незаконний, бо вона жінки не знала, ніколи з нею не зустрічалася і не вбивала. Крім того, вказує на порушення її права на захист, відтак – істотного порушення кримінального процесуального закону, повідомляє прес-служба Хмельницького апеляційного суду . А також на те, що докази у справі здобуті внаслідок порушення прав і свобод людини. Також зазначає, що вирок місцевого суду невмотивований.

Потерпілі у справі попросили час, аби ознайомитися із доповненою, уточненою апеляційною скаргою.

Хмельницький апеляційний суд продовжить розгляд справи обвинуваченої в умисному вбивстві 13 квітня 2020 року.

Нагадаємо, 17 вересня 2017 року в під’їзді багатоповерхівки в Хмельницькому 20-річна дівчина кілька разів вдарила ножем тамтешню мешканку, що мала бізнес на місцевому ринку. Причиною конфлікту стали непорозуміння через обмін валюти. Від значної крововтрати жінка померла.

У суді першої інстанції своєї вини в умисному вбивстві обвинувачена не визнала. Запевняла, що не мала наміру вбивати, хотіла лише поговорити й вирішити спірне питання з валютою.

Із повним текстом вироку можна ознайомитися за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/82268593

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter