Новини
Офіційно

Очільник Хмельниччини визначився з директором департаменту охорони здоров’я

У Хмельницькій обласній державній адміністрації завершився конкурс  на посаду директора обласного департаменту охорони здоров’я. Вчора кандидати на посаду проходили електронне тестування та співбесіду з членами конкурсної комісії. Нагадаємо, до співбесіди дійшли двоє з трьох претендентів.

На сьогодні було призначено ще одну співбесіду – з головою Хмельницької ОДА Дмитром Габінетом. Відео співбесіди хмельничанин Сергій Мороз, який фіксував весь процес відбору, опублікував на своїй сторінці у Фейсбук. Там же оприлюднив відео оголошення результатів.

За рішенням голови Хмельницької ОДА очолить обласний департамент охорони здоров’я Олександр Худенко.

Інший кандидат, Анатолій Побережний, зауважив, що «конкурсною комісією порушено порядок проведення постанови 8388. Чому – тому що проводилась двічі співбесіда комісією, а це не передбачено порядком проведення».

На що отримав відповідь, що все відбувалося відповідно до регламенту, адже «внесені зміни в порядок. Ця процедура передбачена. На сьогоднішній день є дві співбесіди: з членами конкурсної комісії і співбесіда з суб’єктом призначення».

Довідка: Відповідно до декларації, розміщеної 21 січня на сайті Національного агентства запобігання корупції, Худенко Олександр Івановичу 2019 році працював у Департаменті охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та перинатальному центрі міста Києва. Також, згідно з декларацією, Олександр Худенко зареєстрований та проживає у Калинівці Макарівського району Київської області, де володіє 33% квартири площею 66,7 кв.м. Дружина займається підприємницькою діяльністю, володієє 33% тієї ж, що й чоловік, квартири в Калинівці, окрім того має у власності у тій же Калинівці житловий будинок на 60 кв.м та 2500 кв.м землі.  Також за інформацією з сайту НАЗК, Олександр Худенко з 2015 по 2017 рік подавав декларації як начальник відділу Міністерства охорони здоров’я. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter