Новини
Суспільство

На Хмельниччині стартував новий проєкт з працевлаштування

Молодим людям, які хочуть більше дізнатися про ринок праці та його вимоги Хмельницька обласна служба зайнятості пропонує взяти участь у профорієнтаційному проєкті «Успішна молодь – успішна громада».

У проєкті можна дізнатися про актуальні професії, легальне працевлаштування, ознайомитися з сучасними техніками пошуку роботи, онлайн-ресурсами для профорієнтаційного тестування, знайти для себе відповіді на питання щодо правильного вибору професії тощо.

У рамках проєкту планується проведення різноманітних заходів: семінарів, тренінгів, екскурсій, виїзних акцій, засідань молодіжних клубів та студій кар’єрного розвитку, конкурсів інтелектуально-ігрового та змагально-мотиваційного характеру для безробітної молоді, школярів, учнів закладів професійно-технічної освіти та студентів.

Зокрема проведення:

  • обласного заочного конкурсу презентацій «Моя громада і Я» серед учнів 9-10 класів закладів загальної середньої освіти;
  • обласного очно-заочного конкурсу бізнес-проєктів «Живи та працюй на Хмельниччині» серед учнів закладів професійно-технічної освіти та студентів закладів вищої освіти Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter