Новини
Суспільство

На вокзалі у Хмельницькому відкрили зал очікування для учасників АТО (ФОТО)

У Хмельницькому розпочав роботу зал очікування для учасників АТО/ООС. Його відкрили сьогодні, 5 лютого, у східному крилі залізничного вокзалу, повідомляє прес-служба Укрзалізниці. 

Зазначається, що для комфорту відвідувачів тут є кімната для прийому їжі, санвузол, місця для сидіння, холодильник, кондиціонер, мікрохвильова піч, пральна машина, праска, кавоварка та чайник. За потреби відвідувачі можуть скористатися телевізором, інтернетом та зарядити свої мобільні пристрої.

Читайте також: У Хмельницькому 30 військовослужбовців отримали цивільну професію за програмою НАТО

Нагадаємо, що перший зал очікування для військовослужбовців відкрився 1 жовтня 2019 року на Центральному залізничному вокзалі в Києві.

Такі зали працюють більш ніж на 20 залізничних вокзалах України. Вони призначені для короткочасного перебування учасників АТО/ООС, близьких родичів загиблих учасників АТО/ООС та близьких родичів загиблих осіб, які відносяться до Героїв Небесної сотні. Відвідувачі мають пред’явити відповідне посвідчення та проїзний документ на поточну або наступну добу на поїзди внутрішнього або міжнародного сполучення (крім приміського сполучення).

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter