Новини
Інфраструктура

Яким буде серце нового парку у Хмельницькому

Громадська ініціатива Proprostir продовжує розповідати про те, яким буде парк “Подільський”, який планують звести у Південно-Західному мікрорайоні Хмельницького, продовжують розповідати, як виглядатиме парк, коли всі роботи по його облаштуванню будуть завершені.

В серці парку розташується галявина. Проектом передбачене її розчищення та облаштування газону. Тут можна як влаштовувати пікніки, так і грати в активні ігри (футбол, волейбол, фрізбі…) Також у вечірній час можна організовувати кіноперегляди під відкритим небом.
Взимку за наявності снігу на галявині збиратимуться бажаючі покататись на санчатах, адже саме тут починається гірка для спуску.

Також передбачений павільйон поруч із галявиною і основним транзитним шляхом, який дублюється пандусом. Отже він буде зручним для всіх відвідувачів парку.

В складі павільйону також буде одна кабіна громадського туалету і складське приміщення для зберігання інвентарю. Близькість із галявиною є важливою, адже саме на галявині можна грати в різні активні ігри і брати на прокат чи на безоплатній основі інвентар в павільйоні.

Частиною павільйону є крита тераса, на якій можна проводити заходи, ховаючись від спекотного сонця чи дощу. На одній із стін павільйону розташоване баскетбольне кільце, а також передбачені два столи для настільного тенісу.

Платформа павільйону може служити сценою, а місця для глядачів зручно влаштовувати на рівень нижче, на галявині.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter