Новини
Здоров’я

Кам’янецьких школярів годують фальсифікатом

На 86 черговій сесії Кам’янець-Подільської міської ради було оприлюднено інформацію про проведення процедур закупівлі вершкового масла виробника ТОВ “ВІВАЛЬДІ Д” у 2020 році на суму 1 209 780,00 грн.

Протягом 2019 року під час проведення перевірок дошкільних та загальноосвітніх навчальних  і торговельних закладів було відібрано зразки масла різних маркувань, зокрема і  масла солодковершкового «Селянське» з вмістом жиру 73% виробництва ТОВ «Вівальді Д», Хмельницька область. Відповідно до експертних висновків державних лабораторій Держпродспоживслужби у продукті виявили невідповідність вимогам нормативної документації, що є порушенням законодавства. 

Народний депутат Ігор Марчук на своїй сторінці у фейсбук повідомив, що управління освіти та науки Кам’янець-Подільської міської ради повністю проігнорувало інформування Головного управління Держспоживслужби у Хмельницькій області керівників навчальних закладів та управління (відділів) освіти області щодо постачання недоброякісної продукції (фальсифікату) ТОВ “ВІВАЛЬДІ Д”.

Було проігноровано і відкриття кримінального впровадження № 12018150000000278 від 06.09.2018р., продовжено досудове розслідування до 02.03.2020р.

“Шановна громадо, я, як народний депутат України, невідкладно беру під особистий контроль дану проблему, пов’язану з парадоксальними діями місцевої влади, котра заради своєї наживи нехтує здоров’ям наших дітей”, – повідомив депутат.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter