Новини
Освіта

Вибори: хто бореться за крісло ректора К-ПНУ

Незабаром відбудуться вибори ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. На цю посаду претендують три кандидати.

Копилов Сергій Анатолійович (1963 р.н.), доктор історичних наук, професор. З 1988 р. розпочав роботу в Камянець-Подільському державному педагогічному інституті (сьогодні – Камянець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка), обіймав посади асистента, старшого викладача, доцента, професора, декана історичного факультету, завідувача кафедри всесвітньої історії. З 10.08.2012 р. по 31.01.2013 р. – в. о. ректора Кам`янець-Подільського
національного університету імені Івана Огієнка, з 31.01.2013 р. – ректор.

Кшевецький Володимир Сергійович (1982 р.н.), кандидат філологічних наук, доцент. Після закінчення університету працював вчителем, навчався в аспірантурі. З листопада 2008 р. по червень 2019 р. працював у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка на посадах: асистента кафедри зарубіжної літератури, старшого викладача кафедри зарубіжної літератури, доцента кафедри германських мов і зарубіжної літератури, керівника відділу наукової роботи та міжнародних зв’язків (за сумісництвом), декана факультету іноземної філології. З серпня 2019 р. працює в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти.

Федьков Олександр Миколайович (1962 р.н.), доктор історичних наук, доцент. По закінченню навчання працював учителем. У Кам’янець-Подільському державному педагогічному інституті був асистентом кафедри, старшим викладачем, доцентом і професором. Виконував обов’язки заступника декана історичного факультету з виховної роботи, завідувача кафедрою історії України. Працював на посаді проректора з заочного навчання та співпраці з навчальними закладами Кам’янець- Подільського державного (національного) університету. Був проректором з науково-педагогічної роботи, завідувачем кафедри архівознавства, спеціальних історичних і правознавчих дисциплін К-ПНУ. У грудні 2018 р. обраний на посаду професора кафедри архівознавства, спеціальних історичних і правознавчих дисциплін.

Вибори ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбудуться 20 лютого 2020 року. Протокол про результати голосування на виборах ректора КПНУ має бути направлений у Міносвіти і науки до 27 лютого.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter