Новини
Події

Голова Хмельницької ОДА звільнив одіозного директора Державного архіву області

Голова Хмельницької ОДА підписав розпорядження про звільнення Володимира Байдича з посади директора Державного архіву Хмельницької області, повідомляє ТГ-канал ХМ-inside

Нагадаємо, посадовець став сумнозвісно відомим не лише в області та Україні, а й за її межами, завдяки жорсткому вчинку. Він прив’язав свого домашнього пса до автівки та протягнув його декілька кілометрів по дорозі. Подія сталася у листопаді минулого року в селі Кузьмин Красилівського району. Посадовця зняв на відео водій, який їхав назустріч. За фактом події правоохоронці порушили справу за ч. 3 ст. 299 ККУ (Жорстоке поводження з тваринами). Наразі справу розглядає Красилівський районний суд.

Розпорядженням голови ОДА керівнику Державного архіву 6 лютого оголошено догану за “дії, які шкодять авторитету державної служби”.

Наступним розпорядженням Володимира Байдича звільнено з посади директора Державного архіву Хмельницької області, який “в особистих інтересах використовував службовий автомобіль, порушуючи при цьому вимоги постанови Кабінету Міністрів України”.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter