Новини
Культура

Як допомогти хмельничанці вийти у фінал Євробачення

Відома хмельницька бандуристка Марина Круть пройшла до фіналу національного відбору на “Євробачення-2020”. За неї проголосували судді і глядачі, віддавши найвищі бали.

Сьогодні, 22 лютого, у Хмельницькому фінал можна переглянути просто неба. На великому екрані на площі біля кінотеатру Шевченка о 19:00 розпочнеться трансляція конкурсу.

Підтримати Марину можна не лише морально, а й голосами. Виступатиме бандуристка під номером 1. Цю цифру необхідно надіслати смс-повідомленням на номер 7766. Також голосування доступне у мобільному додатку Teleportal. Початок та закінчення голосування оголосить ведучий конкурсу.

Фінальний відбір по телебаченню можна переглянути на каналах СТБ та UA:Перший, а також онлайн – на сайтах цих телеканалів та сторінках у фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно KRUTЬ потрапила у фінал музичної премії Aprize за найкращий альбом 2019 року – «Albino». Цьогоріч до фіналу також увійшли альбоми таких виконавців: Електромед, alyona alyona, Гурт [О], Alina Pash, Dakh Daughters, Drum&Tuba Band, Бумбокс, Ivan Dorn & Роман Бестселлер, Tik Tu. Переможця серед фіналістів визначатиме міжнародне журі, а 28 лютого організатори премії оголосять назву найкращого релізу.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter