Новини
Події

У Хмельницькому перезавантажать швейну галузь

В галузі легкої промисловості Хмельницького працює близько 30 тисяч людей. Це понад 200 компаній, які шиють одяг, білизну та взуття. 5 березня у бізнес-центрі «Парус» відбудеться другий форум для швейників, на якому підприємцям, які працюють у галузі легкої промисловості, допоможуть стати успішними.

Ті компанії, з якими ми поспілкувалися, хочуть вийти на національний ринок, а деякі компанії мають амбіції торгувати у Польщі, Франції тощо. Для цих компаній є певна важлива інформація, яка буде пов’язана з капіталізацією їхніх брендів, їхнього росту, покращенням технологій виробничих процесів, – пояснює керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу у місті Хмельницькому Олег Демчук.

Спікери, які виступлять на форумі, – це експерти та бізнес-консультанти, які підготують для учасників заходу п’ять презентацій. Вони не один рік працюють з різними відомими брендами і можуть розповісти дещо про те, як будувати внутрішні бізнес-процеси, знаходити конкурентні переваги, налагоджувати експорт, а також як співпрацювати зі своїми колегами та конкурентами, аби отримувати більше вигод на ринку.

Також підприємцям розкажуть про переваги кластерів. Наразі у Хмельницькому їх діє два – Podillya Women Apparel та Podillya Wedding Group.

Учасникам форуму обіцяють вісім годин інтенсивної роботи та цікавого спілкування. Реєстрація вже почалася і триватиме до 3 березня. Заявку можна подати за посиланням.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter