Новини
Спорт

Головний стадіон області причепурять після зимових “канікул”

Спортивний сезон 2019 року для СК «Поділля» був багатий на події: виступи футбольних команд Хмельницького, змагання юніорів, ігри регбійного клубу.

Після зимової перерви центральний міський стадіон готують до нового сезону 2020 року. Наразі працівники дитячо-юнацької спортивної школи №1 проводять загрібання піску та зачісування сухої трави. Також ретельно оглядається стан трав’яного покриття на предмет просідання ґрунту чи можливих пошкоджень після зими.

Як інформує Хмельницька міськрада, настанням сприятливого температурного режиму (стабільна температура понад 10 градусів тепла), планується суцільний підсів футбольного газону спеціальними травами з витривалістю до навантаження та спеціальною сумішшю з мінеральних, азотних та калійних добрив, а також проведення робіт спецтехнікою аерації та скарифікації, що у свою чергу додасть сил, як кореневій системі, так і зовнішньому трав’яному покриттю.

Після проведення всіх необхідних робіт по догляду за футбольним полем власними силами, працівниками ПП «Спорт-Прогрес» буде виконано роботи з профілактики системи автоматичного поливу – перевірка клапанів подачі води до форсунок по території поля, заміна фільтрувальної станції, пробний запуск та настроювання частоти та об’єму поливів в залежності від потреб та погодних умов.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter