Новини
Кримінал

Смерть в автомобілі: поліція оприлюднила версії загибелі хмельничанина

«Ніж у грудях», «Доганяли від Озерної», «Була перестрілка», «Тіло лежало біля машини» – вечірня новина про мертвого чоловіка, якого знайшли в автівці на одній з вулиць у центрі Хмельницького, викликала активне обговорення серед містян. Поки на місці працювали правоохоронці та криміналісти, хмельничани, в очікуванні офіційної інформації, обговорювали у соцмережах найрізноманітніші версії події.

Нагадаємо, повідомлення про те, що у Хмельницькому на вулиці Прибузькій, поб­ли­зу зап­равки ОК­КО, в салоні «Опель Вектра» крізь скло побачили мертвого чоловіка, надійшло на лінію «102» 26 лютого о 20.20. Слідчо-оперативна група та криміналісти, які виїхали на місце події, знайшли на водійському сидінні загиблого з ножовим пораненням в районі грудної клітини. На Прибузьку також прибуло керівництво Головного управління Нацполіції та Хмельницького відділу поліції та інші спеціалісти. На час проведення слідчих заходів рух вулицею був перекритий.

За непідтвердженою наразі офіційно інформацією, загиблий – власник хмельницької фірми, що надає послуги з розроблення проектно-будівельної документації. В рамках розслідування поліція опитує його рідних, друзів та колег. Маршрут руху автівки вивчають за камерами спостереження. Також призначено низку експертиз.

Ритуальна служба забрала тіло до моргу для детального огляду та проведення судмедекспертизи. За фактом події відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (“Умисне вбивство”) Кримінального кодексу України . Серед версій, які висувають правоохоронці, як вбивство, так і самогубство.

До слова, ніякої вечірньої гонитви зі стріляниною у місті не було. Під час огляду автівки було встановлено, що і сам автомобіль, і скло в ньому цілі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter