Новини
Офіційно

Ще одного юриста призначили керувати районом на Хмельниччині

Остання декада лютого видалася врожайною на кадрові призначення для Хмельницької області. За 10 днів президент призначив уже 18 очільників райдержадміністрацій. Третина з нових керівників районів (Чемеровецького, Городоцького, Летичівського, Старокостянтинівського та Теофіпольського) – жінки.

Призначений учора, 28 лютого, головою Новоушицької райдержадміністрації Олександр Соловей поповнив лави очільників районів, які в минулому так чи інакше мали стосунок до юриспруденції. Так, очільник Віньковецької РДА Володимир Лужняк – за освітою юрист. Жанна Кордас (Городоцька РДА) займалася адвокатською діяльністю. Працювали адвокатами також Олександр Щербань (Деражнянська РДА) та Артем Багінський (Хмельницька РДА). Пройшов шлях від головного спеціаліста юрвідділу ОДА до начальника міськрайонного управління юстиції новий очільник Славутчини – Олександр Мельник.

Новий керманич Новоушицького району до призначення також займався приватною адвокатською діяльністю.

У декларації за 2018 рік зазначено, що Олександр Соловей є співвласником трьох земельних ділянок у Новій Ушиці, загльна площа яких становить 1462 кв.м. Крім того, має будинок площею 26, кв.м. Дружина нового голови РДА, Лариса, має у власності квартиру в Хмельницькому та три земельні ділянки в селах Браїлівка, Цівківці і Глібів Новоушицького району загальною площею 43 тисячі 600 квадратних метрів. У власності родини – три транспортні засоби: автомобіль «Toyota Corolla» 2011 року випуску та мотоцикл «Дніпро МТ11» 1989 року випуску – у чоловіка; автомобіль «ВАЗ 21061» 1990 року випуску – у дружини. За 2018 рік заробітки від підприємницької діяльності Олександра Солов’я склали 347 019 гривень. Пенсія становила 35 478 гривень. Готівкою Олександр Соловей має 150 тисяч гривень. 41 тисяча гривень – кредиту.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter