Новини
Офіційно

Хмельницьку обласну дитячу лікарню може очолити депутатка облради

Члени конкурсної комісії опрацювали документи, подані чотирма претендентами на посаду директора комунального некомерційного підприємства “Хмельницька обласна дитяча лікарня” – Лілією Брухновою, Олесею Підмурняк, Володимиром Левицьким та Анатолієм Побережним.

Як повідомляє Хмельницька обласна рада, всі чотири кандидати були допущені до конкурсу. Було проведено співбесіди з кожним кандидатом на зазначену посаду, заслухано їх пропозиції щодо подальшого розвитку закладу.

Отож, за результатами проведеного голосування переможцем конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства “Хмельницька обласна дитяча лікарня” Хмельницької обласної ради визначено Лілію Брухнову. За неї свій голос віддали шестеро членів комісії. Ще три голоси отримала Олеся Підмурняк.

Відповідно до рішення комісії, протокол засідання конкурсної комісії буде скеровано голові обласної ради для винесення на чергову тридцять першу сесію облради питання про призначення Лілії Брухнової директором комунального некомерційного підприємства “Хмельницька обласна дитяча лікарня” Хмельницької обласної ради.

Довідково: Лілія Брухнова 1970 року народження. Закінчила Івано-Франківську державну медичну академію. У 2015 році була обрана депутатом Хмельницької обласної ради від партії «Об’єднання «Самопоміч». В обласній раді входить до комісії з питань бюджету та фінансів та очолює депутатську групу «Рівні можливості». Головна лікарка Хмельницького обласного психоневрологічного диспансеру.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter