Новини
Події

Хмельничанин погрожує вистрибнути з вікна багатоповерхівки (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Саме зараз по вулиці Шевченка у Хмельницькому чоловік ймовірно 1976 року народження погрожує покінчити життя самогубством.

Як інформує ХМ-insidе, він перебуває на 8 поверсі багатоповерхівки.
Очевидці стверджують, що чоловік раніше судимий, зловживав алкоголем. Перед спробою суїциду завдав ножових поранень жінці 1982 року народження. Імовірно в помешканні перебуває ще один поранений чоловік.

Наразі на місці події працює поліція, медики та рятувальники.

Станом на 16:16 медики швидкої допомоги повідомили, що чоловік наніс жінці декілька ножових поранень, не сумісних із життям. Іншого потерпілого теж із ножовими пораненнями доставлено до лікарні. Наразі бійці КОРД вивчають можливість зняти чоловіка з вікна за допомогою спецобладнання.

16:30 з місця події: за інформацією UA: Поділля, підозрюваний знаходиться у зачиненій квартирі. З ним ведуть перемовини правоохоронці. В квартирі, ймовірно, під час трагедії перебувало двоє неповнолітніх дітей. Тіло жінки 1982 року народження виявили у під’їзді будинку. Ще одного чоловіка 1984 року народження забрала швидка з ножовими пораненнями. На місці події працює слідчо-оперативна група.

18:17 з місця події: спецоперація підрозділу КОРД пройшла успішно. Чоловіка затримано. Поліція з’ясовує обставини справи та вирішує питання про порушення кримінального провадження.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter