Новини
Суспільство

Весняні прибирання розпочались у містах Хмельницької області

З настанням теплих весняних днів розпочинається період толок. Обласний центр уже стартував із створення двох об’єктів благоустрою. У місті дають лад новій зоні відпочинку – триває масштабна розчистка водойми у мікрорайоні Озерна.

Також, як повідомлялось раніше, у мікрорайоні Дубово розпочались роботи по облаштуванню нового парку.

Також кипить робота на набережній в парку ім. М.Чекмана. Зусиллями працівників комунального підприємства улюблена зона відпочинку стане ще більш затишною та ошатною.

Міський голова Кам’янця-Подільського запрошує містян на весняну толоку:

“Весна не може не радувати. Але крім фарб, вона додає ще й трохи господарських клопотів. З 10 березня до 30 квітня уже традиційно проведемо загальноміську акцію “Весняна толока”. Будемо прибирати вулиці, парки, сквери, дитячі майданчики, висаджувати клумби, впорядковувати дворові території тощо”, – пише на свої сторінці у Фейсбук Михайло Сімешкевич.

А у Славуті продовжують весняну традицію. Мешканці міста можуть безкоштовно отримати розсаду квітів та декоративних кущів.

«З 10 березня у нас розпочинається період, коли усі разом будемо наводити порядок у місті після зимового періоду. Звертаюся до усіх славутчан з проханням взяти активну участь у заходах, а особливо біля своїх осель”, – закликає очільник Славути Василь Сидор.

Міські голови запрошують громадян, підприємства, організації, ОСББ, громадські організації гутром долучитися до прибирань населених пунктів.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter