Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині підстрелили дитину

На Хмельниччині дитина отримала поранення з пневматичної рушниці. 10-річний хлопчик з села Рівки Славутського району з кульовим пораненням перебуває у реанімації Хмельницької міської дитячої лікарні.

Наразі стан дитини задовільний.

Дитина поступила 8 березня. Доставлена зі Славутської центральної районної лікарні. Травму отримала 7 березня після обіду. Діти гралися пневматичною зброєю, одна з них випадково отримала рану. Дитині надана необхідна допомога. На теперішній момент загрози життю не має. Стан стабільний, – коментує лікар відділення інтенсивної терапії Володимир Лисик.

До Хмельницької міської лікарні дитину привезли уже в післяопераційному періоді. Операцію з витягнення кулі проводив на базі Славутської районної лікарні дитячий хірург Хмельницької міської дитячої лікарні, який ввечері виїздив до Славути, аби прооперувати дитину.

За фактом поранення 10-річного хлопчика поліція порушила кримінальне провадження, каже начальниця відділу комунікацій Головного управління Нацполіції області Інна Глега.

«Двоє малолітніх дітей, братики, гралися на подвір’ї свого дядька. В процесі гри вони знайшли пневматичну гвинтівку і менший, 8-ми річний хлопчик, поранив свого 10-річного братика у грудну клітину. Дитину госпіталізували, надали їй медичну допомогу».

Наразі працівники поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України, це необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження і проводять за даним фактом розслідування, в процесі якого буде з’ясовано, де діти взяли цю рушницю.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter