Новини
Кримінал

Вкрали 13 грн, документи та харчі: поліція Славути затримала злодіїв

Учора до славутського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на пенсіонерку у власній квартирі.

Близько 11.00 години невідомі чоловік і жінка через незачинені двері зайшли у квартиру до 73-річної пенсіонерки і, погрожуючи їй ножем, почали обшукувати приміщення у пошуках грошей та цінних речей. Потерпіла не могла чинити жодного опору чи покликати на допомогу, адже має проблеми зі здоров’ям і важко пересувається.

У результаті, знайшовши дрібні гроші (близько 13 гривень), особисті речі, документи сина та продукти харчування, зловмисники забрали все це добро з собою і пішли геть. 

Коли син повернувся додому, жінка усе йому розповіла, і той одразу ж зателефонував до поліції. За кілька годин оперативники вже встановили підозрюваних і затримали їх. Зловмисниками виявились двоє місцевих жителів — 30-річний чоловік та 33-річна жінка. Обоє раніше притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки. У них вилучили знаряддя злочину та частину викрадених речей.

Як інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області, зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter