Новини
Офіційно

На Хмельницькій АЕС ввели карантинні заходи

Обмежити масові заходи, скасувати екскурсії, надати відпустки працівникам, яким нікуди подіти дітей після введення карантину, – низку обмежень ввели на Хмельницькій атомній електростанції. Відповідний наказ, який вводить на стратегічному об’єкті Хмельниччини карантинні заходи, підписав генеральний директор підприємства Андрій Козюра

Відмінили також на ХАЕС підписання документів під час так званого «мурашника». Наради проводитимуть дистанційно – в режимі відео- та аудіо-конференцій.

Заборонені відрядження працівників атомної, за деякими винятками.

Не працюватимуть під час карантину спорткомплекс, басейн, гідро-бальнеологічний комплекс та Нетішинська КДЮСШ.

Без нагальної необхідності персонал атомної станції не зможе пересуватися територією станції та переходити з підрозділу в підрозділ.

Посилиться дезінфекційний режим у підрозділах станції, зокрема, побільшає вологих прибирань та провітрювань приміщень в місцях найбільшого скупчення працівників із застосуванням дезінфекційних засобів. Також дезінфікуватимуть автотранспорт.

Ці та інші необхідні обмеження на території Хмельницької АЕС триватимуть до скасування протиепідемічних заходів, повідомляють в інформаційному центрі ВП «Хмельницька АЕС».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter