Новини
Дозвілля

У славутському кінотеатрі запрацювала мала глядацька зала

Кінотеатр ім. Т. Шевченка у Славуті, який після ремонту перетворили на Центр мистецтв, офіційно відкрив двері малої глядацької зали та запрошує містян на кіносеанси.

Тут можна переглядати як сучасні фільми у форматі 3D форматі, так і, як раніше повідомляла прес-служба Славутського міськвиконкому, відео з домашніх архівів.

Наразі кіносеанси відбуватимуться за попередньою реєстрацією за телефоном 097-336-55-25. Вартість квитків – дитячий – 30 гривень, дорослий – 50 гривень.

Зазначається, що до 25 березня 2020 року славутчанам демонструватимуть дитячу стрічку «Велика мандрівка 3D» та дорослий фільм «Гарячі копи».

Фільми показуватимуть за таким графіком: середа неділя, дитячий сеанс – о 12:00, дорослі – о 17:30 та 19:30.

У соцмережах, зважаючи на введення обмежувальних заходів в країні, славутчани вже традиційно цікавляться, чи не вплине на роботу зали карантин та обіцяють обов’язково відвідати нову глядацьку залу.

Нагадаємо, славутський Центр мистецтв – багатофункціональний осередок культурного дозвілля, де разом із Дитячою школою мистецтв матимуть змогу творчо розвиватися як діти, так і дорослі. А велику залу славутчани можуть використовувати для організації  творчих зустрічей, театральних постановок тощо.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter