Новини
Бізнес

Торговий центр у Хмельницькому скасував орендну плату на час карантину

У Хмельницькому третій тиждень тривають обмежувальні заходи через загрозу поширення COVID-19. І третій тиждень хмельничан, власне, як і мешканців області, турбує питання виживання.

Закриті магазини, заклади громадського харчування, перукарні та інші заклади, що не належать до списку критичної інфраструктури, котрій дозволено працювати під час карантину. Люди непокояться через втрачену роботу та зарплату, а підприємці, особливо ті, які не мають власних приміщень, а орендують їх, щодня підраховують збитки не лише від зупинки бізнесу, а й від витрат, пов’язаних з необхідністю платити за приміщення, які наразі простоюють.

Приклад розуміння ситуації та готовності підставити плече малому бізнесу у Хмельницькому продемонструвало керівництво Торгово-розважального центру «Оазис». На своїй сторінці у Фейсбук заклад розмістив інформацію про те, що на час карантину магазинам, що вимушено зупинили торгівлю, скасують орендну плату.

Як йдеться у дописі, власникам магазинів потрібно буде оплатили лише витрати, пов’язані з підтримкою функціонування усіх систем, а це комунальний, експлуатаційний платежі тощо. Також підприємців попереджають про необхідність оформлення документів, які будуть юридичною підставою для ненарахування орендної плати.

❗Маємо важливу новину для наших партнерів-орендарів❗⠀Ситуація, що склалася у світі, вносить свої корективи у роботу…

Опубліковано ТРЦ "Оазис" Неділя, 29 березня 2020 р.

Можливо, рішення керівництва ТРЦ «Оазис» стане хорошим прикладом для інших орендодавців, особливо – великих ТРЦ, на території яких зараз не працює більшість магазинів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter