Новини
Бізнес

«Контінентал» допомагає мешканцям та лікарям Хмельниччини протистояти епідемії коронавірусу

Лише у минулому році аграрії спрямували понад 40 тисяч гривень на підтримку медичної галузі Хмельницької області.

У зв’язку із небезпекою поширення вірусу COVID-19 «Контінентал Фармерз Груп» розгорнула посилену підтримку медичних закладів і населення Хмельницької області та допомагає їм у забезпеченні першочергових потреб.

Зокрема, Компанія передала краянам засоби індивідуального захисту та оплатила медичне обладнання, на що вже спрямувала майже 100 тисяч гривень. І це тільки перша партія допомоги, яку надає «Контінентал» на території своєї присутності в області.

На отримані запити від медичних закладів та місцевих громад у Компанії відреагували оперативно. Станом на сьогодні для ефективної та своєчасної боротьби з поширенням інфекції передано: у Дунаєвецький район – медичні рукавиці, одноразові захисні маски та респіратори, безконтактні інфрачервоні термометри, дезінфікуючі засоби, також 20 костюмів індивідуального захисту для медичних працівників, вкрай необхідних при огляді пацієнтів з підозрою на COVID-19. У Ярмолинецький район – 30 аналогічних костюмів захисту для медперсоналу районної лікарні. У Городоцький район – 500 л дизпалива для доїзду медпрацівників району в умовах карантину. А для Чемеровецької районної лікарні «Контінентал» придбав кисневий концентратор вартістю 40 тисяч гривень, на доставку якого від постачальника у медзакладі очікують вже найближчим часом. Також передали понад 2 тисяч масок Дунаєвецькій міській ОТГ для ефективного розподілу між організаціями району, які подовжують виконувати свої професійні обов’язки та працювати в умовах карантину.

У «Контінентал Фармерз Груп» розуміють, що зараз йдеться про найважливіше – здоров’я та життя українців. Тому було прийняте рішення переорієнтувати соціальний бюджет Компанії, який складає 130 гривень за кожен гектар землі в обробітку, в першу чергу, на потреби боротьби з епідемією. Крім забезпечення медиків засобами індивідуального захисту в найближчих планах благодійників – придбання медобладнання першочергової необхідності: зокрема, апаратів штучної вентиляції легень, кисневих концентраторів тощо. Варто зазначити, що підтримка місцевої медицини завжди була пріоритетом Компанії. Адже тільки у минулому році аграрії спрямували 406,9 тисячі гривень на підтримку медичної галузі Хмельницької області.

«Контінентал», крім того, що надає активну соціальну підтримку громадам, залишається відповідальним роботодавцем. На виробничих об’єктах Компанії вжиті посилені заходи безпеки задля уникнення ризиків для здоров’я працівників та запобігання можливому поширенню коронавірусу. Для убезпечення співробітників Компанії на кластері розпочали перевірку працівників на наявність антитіл до вірусу COVID-19. В першу чергу тестують працівників, які задіяні на весняно-польових роботах, а тому не мають змоги самоізолюватись вдома. Проводиться регулярна дезінфекція автотранспорту, с/г техніки та приміщень. Підрозділи забезпечені необхідною кількістю засобів індивідуального захисту, дезінфікуючими розчинами та антисептичними засобами, безконтактними та електронними термометрами. На підприємствах Компанії запроваджено масковий режим.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter