Новини
Інфраструктура

Працівники 150 установ Хмельницького отримали спецквитки

20 тисяч спеціальних квитків під назвою «співробітник критичної інфраструктури» видали для працівників хмельницьких підприємств, які працюють під час карантину. Зокрема, це комунальні служби, банки, лікарні.

Про це Суспільному розповів заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренко.

За його словами посвідчення дає право скористатись послугами міського комунального транспорту під час карантину. Не маючи такого документа проїхатися, скажімо, автобусом у Хмельницькому буде не можливо. Андрій Бондаренко додає, на сьогодні громадський транспорт обласного центру готовий до спеціального режиму перевезення пасажирів за спецпосвідченнями. Аби його запровадити не вистачає лише відповідного рішення комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«У будь-який момент комісія ТЕБ та НС може прийняти рішення про запровадження спецперевезень так само керівник робіт з ліквідації може прийняти таке розпорядження і фактично з завтрашнього-післязавтрашнього дня може це початись. Але сьогодні, я підкреслюю таке рішення не прийнято».

Аби скористатись спеціальним квитком, який підтверджує місце роботи, яке входить у перелік критичних інфраструктур, з собою необхідно мати і документ, який посвідчує особу, каже виконуючий обов’язки начальника управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради Сергій Шепурев.

Заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренко зазначає, якщо в місті запровадять проїзд за спецквитком – це забезпечить перевіз тролейбусом лише співробітників критичної інфраструктури.

Спеціальні квитки «співробітника критичної інфраструктури» для проїзду в міському транспорті отримали працівники 150 установ Хмельницького, каже головний спеціаліст управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради Олег Костенецький. Аби отримати таке посвідчення, керівники підприємств, які працюють під час карантину, мають написати відповідний лист.

Детальніше у сюжеті Суспільного:

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter