Новини
Суспільство

Дмитро Габінет: “У ці дні всі ми будемо єдині у наших молитвах”

Дорогі земляки!

Воскресіння Христове – головне свято всіх християн. Це день великої перемоги світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Господь укріпив нашу віру і вселив в наші серця надію.

Але цього року ми підходимо до світлого дня Воскресіння Христового в особливих умовах, адже життя зробило людству серйозний виклик. Епідемія коронавірусу випробовує нас на місцність. Можливо вперше після Всеношної служби ми не зможемо освятити хліб, а в день святої Пасхи – зібратися в батьківському домі великою родиною.

Але, не зважаючи ні на що, ми зустрінемо цей великий день з чистою душею і добрим сумлінням. Ми, українці, об’єдналися перед загрозою небезпечної інфекції. Впевнений, що кожен із нас готовий надати допомогу тим, хто її потребує. Кожен із нас готовий взяти відповідальність за своє життя, життя своїх рідних і близьких, за долю батьківщини.

У ці дні всі ми будемо єдині у наших молитвах за здоров’я рідних і близьких, за медичних працівників, що стоять на сторожі нашого здоров’я та рятують нам життя, за наших воїнів, що бережуть мир і спокій нашої батьківщини.

І наші голоси зіллються в одне щире послання “Христос Воскрес! Воістину Воскрес!”. Господь завжди поруч з нами. Христос віддав за нас своє життя. Я дякую всім, хто пам’ятаючи про це розуміє небезпеку епідемії і молиться вдома, рятуючи цим себе і ближніх.

І, звичайно, дуже скоро, після закінчення карантину урочисто лунатимуть церковні дзвони і ми будемо славити Всевишнього в наших церквах.

Дорогі земляки! Нехай ваші серця наповняться радістю, хай віра допоможе долати труднощі, нехай в Україні панує мир і любов!

Христов Воскрес! Воістину Воскрес!”

Дмитро Габінет, голова Хмельницької обласної державної адміністрації

Привітання голови обласної державної адміністрації Дмитра Габінета з Великодніми святами

Опубліковано Хмельницька обласна державна адміністрація Пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter