Новини
Надзвичайні події

Вогнеборці Хмельниччини ліквідували дві лісові пожежі

Пожежники ліквідували загоряння лісової підстилки у двох районах Хмельницької області. В обох випадках ймовірною причиною пожежі було необережне поводження з вогнем.

За повідомленням ДСНС, одна пожежа сталася в лісовому масиві ДП “Нетішинський лісгосп”. Про загоряння повідомили працівники лісгоспу. На момент прибуття вогнебоців полум’ям було охоплено близько 1000 кв.м лісової підстилки, існувала загроза розповсюдження вогню на більшу територію.

Надзвичайники одразу вжили превентивних заходів, аби не допустити поширення вогню на більшу площу та дерева. Спільними зусиллями лісників та бійців ДСНС вогонь вдалось локалізувати та ліквідувати, не допустивши переростання пожежі у верхову.

Ще одне повідомлення про пожежу надійшло до пожежно-рятувальної частини Шепетівки. На території ДП «Шепетівський лісгосп» також загорілаль лісова підстилка .

Негайно на місце виклику було направлено чергове відділення вогнеборців. На місці події з’ясувалося, що пожежа поширилася на площу 500 кв.м та існувала ймовірність розповсюдження вогню на більшу територію.

Спільними силами лісників та працівників ДСНС вдалося швидко ліквідувати пожежу, а головне не дати їй розповсюдитися.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter