Новини
Дозвілля

День вишиванки: що запланували на Хмельниччині

День вишиванки щорічно відзначається в третій четвер травня. 

У Хмельницькому зазвичай це свято супроводжується парадом вишиванок. Цьогоріч Хмельницька міська рада пропонує містянам долучитися до яскравого флешмобу «Вишиванка2020».

“Тож одягай вишиванку, роби яскраве фото і опублікуй його на своїй сторінці із хештегом #Вишиванка2020. Автор найцікавішого фото отримає в подарунок сертифікат на безкоштовну професійну фотосесію!”, – сказано у повідомленні міськради.

30 найоригінальніших світлин будуть представлені на виставці в Хмельницькій міській раді напередодні Дня Незалежності України. Умови участі на сторінці у Facebook.

Онлайн-флешмоб запускає і Красилівська ОТГ. Для того, щоб долучитись, необхідно до 21 травня опублікувати на своїх сторінках в соцмережі Facebook фото у вишиванці (власне, сім`ї, колективу, родини ) з хештегом #МояВишиванка та відміткою сторінки Красилівської міської ради.

Повідомляється, що усі світлини будуть зібрані та опубліковані 21 травня, у День вишиванки на офіційному сайті громади, а також на офіційній сторінці Красилівської міської ради в Facebook.

На Ізяславщині місцеві мешканці створили спільноту у соцмережі Facebook де пропонують всім охочим присвятити карантинні дні вивченню власного родоводу. Учні місцевих шкіл у вишитих сорочках діляться своїми родинними дослідженнями, а також декламують вірші українських авторів. У спільноті можна завантажити шаблони, які дозволять легко скласни родинне дерево.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter