Новини
Дозвілля

Хмельничан розважатимуть перформансами

Просто неба, на центральній вулиці Хмельницького – Проскурівській, артисти Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру заграли для хмельничан.

Музиканти виконали чотири твори. Це новий формат мистецьких заходів. Його зініціювали працівники управління культури та туризму Хмельницької міської ради спільно із колегами управління молоді та спорту і департаменту освіти та науки.

“Будемо пропонувати хмельничанами заходи, які будуть відбуватися без будь-якої реклами. Ми знаємо місця де прогулюються люди – це і центральна частина міста, це парк Молодіжний, парк Чекмана. І ми плануємо проводити різноманітні заходи характеру перформансу, які будуть дуже локальними, без масовості і по короткому сценарію”, – зазначає Артем Ромасюков, начальник управління культури та туризму.

Хмельничани можуть у будь-який момент стати учасниками перформансу. Першим короткотривалим концертом перехожі задоволенні.

“Приємно почути таку музику. Піднімається вівдразу настрі. В цей час пандемії життя продовжується”, стверджує мешканка міста Катерина.

Наступний перформанс жителям міста варто очікувати під кінець наступного тижня.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто”:

Музичний перформанс на Проскурівській

На головній вулиці міста сьогодні в обідню пору відбувся концерт-перформанс. Музичний сюрприз для хмельничан влаштували артисти муніципального естрадно-духового оркестру. Ідею проведення концерту просто неба запропонували працівники управління культури та туризму Хмельницької міської ради. Його керівник Артем Ромасюков розповів — відтепер подібні виступи даруватимуть містянам щотижня.#Хмельницький, #перформанс, #управління_культури_та_туризму, #музика, #Проскурівська, #жива_музика, #оркестр, #хороший_настрій, #мтрк_місто

Опубліковано МТРК "Місто" Четвер, 4 червня 2020 р.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter