Новини
Увага!

На Хмельниччині тривають пошуки зниклого старости села

Дев’яту добу на Хмельниччині розшукують Василя Коротуна – 28-річного старосту села Ярославка Летичівського району.

Перед зникненням чоловіка бачили з невідомим чоловіком, розповідає батько Василя. За його словами, син того дня збирався на сесію селищної ради.

Проте у сільраді Меджибізької ОТГ, до якої входить село Ярославка, Василь так і не з’явився. Востаннє його бачили на автобусній зупинці.

Сестра Василя Коротуна вважає, що зникнення її брата пов’язане з роботою.

Не знаю, з чим саме, можливо, з тими самими земельними ділянками, але тільки з роботою, – каже Тетяна Рибак.

Заступник Меджибізького селищного голови Олександр Ткач стверджує, що жодних земельних питань староста одноосібно не вирішує.

Було звернення від старости Коротуна Василя стосовно надання дозволу на виготовлення технічної документації по землеустрою городів, які обробляються нашими громадянами більш як 15 років. Відповідно до цього староста дає тільки звернення на сесію, а всі інші рішення щодо земельних питань приймаються колегіально депутатами селищної ради, – прокоментував Суспільному Олександр Ткач.

За словами односельців, конфліктів зниклий Василь Коротун ні з ким не мав.

Прикмети: зріст 175 см., середньої тіло будови, волосся чорне, на обличчі наявна борода. Був одягнений у зелену куртку з капюшоном, білу сорочку, чорні штани, чорні туфлі. При собі мав чорний рюкзак з документами, що посвідчують особу, та ноутбук.

У разі наявності інформації про місце перебування Коротуна Василя Васильовича або інформації, яка б могла допомогти його розшуку, повідомити за телефонами 102, 038220181 або за адресою: 31500, Хмельницька область, смт. Летичів, вул. Івана Франка, 20.

Детальніше – у сюжеті Суспільне Поділля.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter