Новини
Суспільство

Мешканці Хмельницького району отримали допомогу від волонтерів

Епідемія COVID-19 не відступає, тож мешканці Хмельниччини все ще потребують турботи та допомоги.

Соціально незахищені жителі Хмельницького району – пенсіонери, малозабезпечені та люди з інвалідністю – стали наступними у списку, до кого приїхали волонтери з продуктовими наборами, які доставили безпосередньо до дверей адресатів.

Попри пом’якшення карантину на більшості території Хмельниччини, ситуація із захворюванням на коронавірус в деяких районах все ще залишається складною. Тож у Волонтерському штабі “Слуги народу” й надалі будуть надавати допомогу тим, хто цього потребує.

Ми бачимо, що епідемія не відступає, а в деяких регіонах навіть посилюється, тому згортати свою діяльність не будемо. Люди з особливими потребами перебувають у групі ризику, кожен похід на базар або до магазину для них може бути небезпечним. Тож ми хочемо не просто допомогти цим людям продуктами, а й убезпечити їх від зайвих пересувань, – зазначили у штабі.

Нагадаємо, Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Зараз важлива будь-яка допомога.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter