Новини
Події

Хмельницька молодь влаштувала медикам музичний сюрприз

Такий подарунок медпрацівникам підготували представники Молодіжної громадської ради та волонтери.

Святковий концерт біля поліклініки №1 розпочав скрипаль Антон Вараниця.

“Медики стоять на варті пандемії. Потрібна їм моральна підтримка”, – говорить музикант і додає, що цю працю важко оцінити.

За словами голови Молодіжної громадської ради Анастасії Козак, учасники відклали розваги, а подарунок медичним працівникам, які взяли на себе удар, коли всі сиділи на самоізоляції, саме та потрібна подія, яку необхідно провести.

“Подякували їм за ту мужність, коли весь світ потерпає від пандемії COVID-19”, – говорить Анастасія.

Готувались до флешмобу протягом місяця. Під час концерту пролунала авторська пісня-подяка медичному персоналу. Слова до неї написала студентка Хмельницького національного університету Анна Левшун. Таким чином дівчина хотіла привітати з професійним святом свою маму та усіх лікарів.

Антоніна Діміч, яка вже 30 років працює у поліклініці №1, таким привітанням вражена.

“Завжди ми виїжджали святкувати на природу, їздили в Сатанів, винаймали автобуси. Проте цього року буде не так через біду, яка сколихнула та весь світ”, – з сумом розповідає медсестра.

Упродовж дня біля восьми лікарень міста лунали концерти.

Нагадаємо, своє професійне свято люди у білих халатах відзначатимуть 21 червня.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто“:

Сюрприз для медиків

Хмельницька молодь влаштувала медикам музичний сюрприз. Сьогодні упродовж дня біля восьми лікарень міста лунали концерти. Такий подарунок медпрацівникам підготували представники Молодіжної громадської ради та волонтери. Своє професійне свято люди у біли халатах відзначатимуть 21 червня.#Хмельницький, #вітання_медиків, #День_медика, #концерт, #Молодіжна_громадська_рада, #медичний_персонал, #лікарня, #поліклініка, #коронавірус, #COVID_19, #мтрк_місто

Опубліковано МТРК "Місто" Четвер, 18 червня 2020 р.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter