Новини
Суспільство

Хмельницький бізнесмен закликає судитися з Урядом через коронавірус

Засновник і директор одного з хмельницьких оздоровчо-розважальних комплексів Віктор Вікарчук записав відео-звернення, в якому звинувачує владу у порушенні конституційних прав українців. Також він закликає всіх йти до суду, аби визнати дії Кабінету Міністрів протизаконними.

Від сьогодні, 22 червня, в Україні набувають чинності деякі зміни до постанови Кабміну щодо протидії COVID-19. Зокрема, ці зміни торкнуться графіків роботи деяких суб’єктів господарювання, роботи громадського транспорту тощо. Однією з причин посилення карантинних вимог є зростання кількості лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 на території України.

Проте не всі вважають дії Уряду виправданими, а посилення карантину – обґрунтованим. Так, засновник і директор одного з найбільших хмельницьких оздоровчо-розважальних комплексів Віктор Вікарчук записав відео-зверення, яке опублікував на своїй сторінці у Фейсбук. У відео бізнесмен звинувачує владу у порушенні конституційних прав громадян, медиків – у підтасовці результатів тестувань, а також піддає сумніву достовірність результатів тестів.

У зверненні Віктор Вікарчук, зокрема, говорить таке:

22 числа (червня – ред.) Кабінет Міністрів в черговий раз зазіхає на конституційні права українців. Вони хочуть ввести жорсткі обмеження в певних областях, там, де вони в злочинний зговір війшли з лабораторіями, підписують показники і показують, що у нас є все-таки пандемія на території України. Вони ввели обов’язкове тестування, яке, звичайно, приведе до збільшення тест-позитивних, адже цей тест не діагностує коронавірус, а він діагностує лише стресовість в організмі. Відповідно, нація сьогодні в стресі, і, відповідно, такі тести будуть тест-позитивними.

Тому адвокат з Одеси, пан Олександр, подав позов до Київського апеляційного суду про визнання протизаконних дій Кабінету Міністрів. І… 22 червня об 11-й годині шостий Київський апеляційний суд буде проводити підготовче засідання щодо судового провадження про визнання незаконних дій Кабінету Міністрів, оцієї постанови, яку вони ввели карантинні заходи на території України, і обмежити можливість поліції складати протоколи на українців.

Тому, шановні друзі, незалежно, ким ви сьогодні являєтеся – державним службовцем, підприємцем чи просто громадянином України, пам’ятайте, що це каснеться кожного...

Шановні друзі, приходьте… в мирний спосіб, давайте ми підтримаємо нашого адвоката, щоб він все-таки виграв цей суд. Це відстоювання інтересів всієї нації, це відстоювання конституційних прав…. Я вас чекаю: Московська, 8, шостий Київський апеляційний суд, 30-й корпус. Прийдіть і підтримайте наші конституційні права…

❗️‼️Т Е Р М І Н О В О‼️❗️ ⚖️ ͇С͇У͇Д͇ ͇П͇Р͇О͇Т͇И͇ ⛔️ ͇К͇А͇Р͇А͇Н͇Т͇И͇Н͇У͇ ⚖️‼️ПРИЙДИ ТА ПІДТРИМАЙ‼️⬇️┄┄┄⬇️┄┄┄⬇️22 червня об 11:00м. Київ, вул. Московська 8Шостий апеляційний суд, 30-ий корпус⬆️┄┄┄⬆️┄┄┄⬆️

Опубліковано Віктором Вікарчуком Неділя, 21 червня 2020 р.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter