Новини
Бізнес

Медики Хмельниччини заручилися підтримкою «Контінентал Фармерз Груп»

Незважаючи на послаблення карантину, статистика залишається невтішною: в Україні продовжують фіксувати нові випадки інфікування COVID-19. А це означає, що небезпека досі остаточно не минула, і залишати медиків без підтримки у боротьбі за здоров’я населення ще зарано.

Тож днями «Контінентал Фармерз Груп» передала черговий вантаж медичного обладнання у лікарні Хмельниччини. Кисневі концентратори та пірометри допомагатимуть медикам остаточно подолати епідемію коронавірусу. Допомогу від Компанії отримують і заклади охорони здоров’я в інших областях, де вона працює.

«Контінентал Фармерз Груп» з самого початку поширення в Україні COVID-19 посилено підтримала медиків Хмельниччини, забезпечивши їх необхідними засобами захисту. Окрім того, ще минулого місяця Компанія згідно запитів від лікарень замовила та оплатила кисневі концентратори, які є незамінними у лікуванні хворих на коронавірусну хворобу різної тяжкості. Втім через великий попит на обладнання їх доставка зайняла більше часу. Та уже днями п’ять концентраторів отримали медичні заклади області, лікарі кажуть – таке обладнання вкрай необхідне їм для порятунку здоров’я, а іноді і життя пацієнтів. Адже саме воно допомагає нормалізувати дихання і стабілізує роботу серцево-судинної системи.

Кисневі концентратори від «Контінентал Фармерз Груп» надійшли у КНП «Білогірська центральна районна лікарня», КНП «Ізяславська центральна районна лікарня», КНП «Чемеровецька центральна районна лікарня» та КНП «Городоцька центральна районна лікарня». В останній медзаклад доправили два кисневих концентратори. Вартість одного концентратора – майже 40 тис. грн.

Також Компанія придбала для закладів охорони здоров’я пірометри для безконтактного вимірювання температури. Прилади передали у амбулаторії та деякі лікарні краю – загалом 21 безконтактний термометр. Обладнання буде допомагати швидко та якісно здійснювати температурний скринінг в амбулаторіях Городоцького, Дунаєвецького, Чемеровецького, Ярмолинецького, Білогірського, Ізяславського, Старокостянтинівського та Хмельницького районів. А також у КНП «Старокостянтинівська центральна районна лікарня» та Старокостянтинівському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Команда «Контінентал Фармерз Груп» протягом більш як трьох місяців моніторила потреби медиків Хмельниччини і ще чотирьох сусідніх областей, де обробляє землі, та максимально оперативно реагувала на них.

– Пандемія стала для кожного з нас тестом на відповідальність, готовність допомагати та об’єднуватись. Особливо це стосується бізнесу. Ми у «Контінентал» вважаємо, що пройшли це випробування гідно, адже понад три місяці посилено працювали, щоб наші медики та громади відчували захист і міцне плече підтримки. Також важливо, що обладнання, яке ми закупили для лікарень в рамках нашого соціального бюджету, стане в пригоді медикам не лише зараз, у час пандемії, але й у майбутньому допомагатиме їм ставити на ноги пацієнтів, – зазначила директорка департаменту комунікацій та соціальних проектів «Контінентал Фармерз Груп» Нонна Шмідікі додала, що Компанія готова й надалі реагувати на потреби медиків і разом з тим продовжувати спрямовувати свої соціальні інвестиції на реалізацію проектів на користь громад у інших сферах їхнього життя.

Від початку пандемії на боротьбу з коронавірусом «Контінентал Фармерз Груп» витратила загалом понад 8 млн грн. За ці кошти закуповували засоби індивідуального захисту, медичне обладнання та інвентар. Для працівників ФАПів та амбулаторій, поштарів і соціальних працівників у громадах, де працює агрохолдинг, придбані респіратори, індивідуальні багаторазові захисні костюми, щитки для захисту обличчя, маски, рукавиці та засоби дезінфекції.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter