Новини
Офіційно

Ректором прикордонної академії у Хмельницькому став її випускник

Учора, 26 червня, Голова Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Дейнеко представив колективу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького нового ректора.

Переможцем відкритого конкурсу, ректором академії став генерал-майор Олександр Луцький, повідомляється на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Луцький Олександр Леонтійович – випускник Національної академії Держприкордонслужби. Має значний практичний досвід на керівних посадах у закладах освіти, органах охорони державного кордону, регіональних управліннях та адміністративної роботи у Національній академії. Учасник бойових дій.

Голова Держприкордонслужби зазначив, що конкурс пройшов демократично та прозоро, привітав нового керівника вишу та урочисто вручив посвідчення.

Серед основних задач, які генерал-майор Сергій Дейнеко поставив перед новим керівником навчального закладу — взаємодія з колективом академії та Адміністрацією Держприкордонслужби, якісна підготовка висококваліфікованих спеціалістів для підрозділів охорони кордону, а також створення гідних умов для навчання та побуту курсантів.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter