Новини
ДТП

На Хмельниччині сталося декілька ДТП з потерпілими

У Хмельницькому, Шепетівці та Новій Ушиці в дорожньо-транспортні пригоди потрапили легковики, мотоцикл та два молоковози.

Вранці в обласному центрі на перехресті вулиць Пушкіна та Грушевського, поблизу мосту над Кам’янецьким переїздом, зіштовхнулися «Volkswagen» та «ВАЗ». Внаслідок ДТП травмувався 25-річний пасажир «ВАЗу».

Близько полудня у Шепетівці на вулиці Героїв Небесної Сотні у ДТП потрапили мотоцикл та автомобіль “Toyota”. За словами очевидців аварії, легковик та мотоцикл рухалися в одному напрямку. Під час руху водій автомобіля, ймовірно, вирішив повернути ліворуч, але не помітив мотоцикліста попри сигнали його водія. Швидкість руху двоколісного транспорту не дозволила водієві вчасно загальмувати, внаслідок чого транспортний засіб зіткнувся з лековиком. Водій мотоцикла отримав травми. З місця ДТП його забрала “швидка”, повідомляє сайт міста Шепетівка.

Фото: Сайт міста Шепетівка

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в пообідню пору у Новій Ушиці. Тут мешканка села Івашківці Новоушицького району, керуючи автомобілем-молоковозом «Газель», виїжджала з АЗС і не надала перевагу в русі автомобілю-молоковозу “ГАЗ 53”. В результаті автомобілі зіштовхнулися та зазнали значних пошкоджень.

Дісталося і водіям автівок – вони отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до хірургічного відділення Новоушицької ЦРЛ. Стан їх здоров’я задовільний. Пасажиру “Газелі”, мешканцю села Івашківці пощастило менше – його у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення Новоушицької ЦРЛ.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter