Новини
Афіша

Що цікавого чекає хмельничан на вікенд

Гідрометцентр прогнозує: вередлива погода буде давати можливість відпочити від злив, а це означає, що заходи на свіжому повітрі проводитимуться.

Хоча у суботу прогнозують невеликий короткочасний дощ, але ще до настання вечора він має закінчитись, тому варто знати, що цікавого відбудеться у місті.

Фанати якісної української музики нарешті дочекались – у Хмельницькому виступить гурт “Без обмежень”. Автоконцерт – родзинка вікенду – відбудеться вже завтра, у суботу, на території аеропорту. Початок о 19:00.

У суботу пройде черговий кінопоказ просто неба. Посміятися досхочу хмельничани зможуть разом з героями українського кінофільму “Скажене весілля”. Отож, приходьте у Молодіжний парк о 21:00. Для комфортного перегляду візьміть плед, смаколики та обов’язково дотримуйтесь дистанції.

Не забуваймо, що у суботу та неділю досягти внутрішньої гармонії та очистити думки, допоможе “Йога вихідного дня“. Місце зустрічі – незмінне: парк Молодіжний, початок о 09:00 год (в разі сприятливих погодних умов). З собою варто взяти власний коврик та зручно одягнутися. Вартість такого заняття: 50 грн.

Зранку у неділю – всі на водно-спортивне свято. З 10 ранку дійство можна буде спостерігати з хмельницької набережної.

Нагадуємо, що “запалити” у ритмі сальси, хмельничан запрошують у неділю на майданчик перед кінотеатром Шевченка (початок о 18:00).

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter