Новини
Суспільство

У двох райцентрах Хмельниччини припинили трансляцію заборонених каналів

У Шепетівці та Летичеві Хмельницької області адміністрацію двох готелів змусили припинити показ російських програм.

Про роботу недозволених на території України російських телеканалів у шепетівському готелі «ОК» та летичівському готелі «Леон» повідомили представника Національної ради у Хмельницькій області.

У Шепетівці представниця Нацради Олена Гавінська разом із правоохоронцями зафіксували ретрансляцію у готелі семи телеканалів, стосовно яких встановлено обмеження щодо розповсюдження на території України: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия-24» (Российский информационный канал «Россия-24»), «НТВ-Мир», «Союз» (Православная телекомпания «Союз»), «ТНТ», «TBN» («Телерадиосеть Благих Новостей».

У Летичеві в готелі зафіксували ретрансляцію трьох каналів: «Россия-24» (Российский информационный канал «Россия-24»), «Russia Today TV» (RTTV), «TBN» («Телерадиосеть Благих Новостей»).

Зазанчені телеканали у закладах приймали за допомогою супутникової антени, повідомляє прес-служба Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Після проведення роз’яснювальної бесіди з адміністратором і власником готельних закладів ретрансляцію заборонених для показу телеканалів було припинено.

Нагадаємо, у січні, також у Шепетівці, у готельно-ресторанному комплексі вже припиняли аналогічне порушення закону.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter