Новини
Суспільство

Хмельничан знову лякають закриттям речового ринку

На думку хмельничан, зробити це хочуть через недотримання санітарних вимог підприємцями.

Хмельницький від ранку “штормить”. У мережі масово поширюють інформацію про те, що “бізнесове серце” обласного центру – речовий ринок – знову хочуть закрити на карантин. Допис хмельничанина Юрія Антощенка поширили вже майже півтисячі разів та ведуть з цього приводу в коментарях жваві дискусії.

Автора повідомлення звинувачують у поширенні недостовірної інформації та просять “не тривожити людей”. Сам же хмельничанин, який, судячи з його слів, є працівником ринку, вважає свій допис дією на випередження, бо “Якщо ми зараз не виступимо проти, то до листопада сидітимемо вдома”.

Як зазначає у дописі його автор, він не стверджує, що ринок вже закривають, а пише про те, що таке рішення хочуть винести на розгляд комісії ТЕБ і НС.

На допис відреагував перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

Хмельницька область по всім критеріям КМУ є епідемічно благополучною, тому ніхто навіть не розглядає питань про закриття ринків. Тому не вводьте в оману людей, – написав посадовець.

Чи дійсно у владі планують розглянути питання закриття ринку, ймовірно, дізнаємося під час сьогоднішнього брифінгу за участі голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета. Трансляція брифінгу запланована на 16.00 на сторінці Хмельницької ОДА.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter