Новини
Кримінал

Хмельницького ексосвітянина, якого обвинувачують в смертельній ДТП, залишили під вартою

10 липня відбулось чергове засідання Хмельницького міськрайонного суду по справі колишнього очільника освіти Хмельницької міської ради Романа Миколаїва, якого обвинувачують у скоєнні ДТП з двома загиблими та п’ятьма травмованими.

На засіданні адвокат подав клопотання про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт, але суд його відхилив. Про це інформує Суспільне.

«Суд вважає за доцільне продовжити строк тримання під вартою Романа Миколаїва до 7 вересня включно. Керуючись статтею 337 КПК України клопотання відхилити», – повідомив суддя Володимир Навроцький.

Нагадаємо, 29 травня 2018 року Роман Миколаїв, керуючи службовим авто Nissan Leaf, зіштовхнувся з лісовозом, який стояв на узбіччі. У результаті ДТП загинуло двоє пасажирів легковика. Ще п’ятеро, серед яких двоє дітей, травмувалися. Екс-посадовцю висунули звинувачення за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. На суді Роман Миколаїв свою провину визнав. Частково відшкодував моральну та матеріальну шкоду потерпілим.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter