Новини
Кримінал

На Хмельниччині під час затримання підозрюваний напав на поліцейських

Подія сталася вчора, 12 липня, близько 19.00 години в селі Юхимівці Волочиського району. Місцеві жителі виявили тіло 69-річного односельця з ножовим пораненням у груди прямо на вулиці поблизу церкви. Про це повідомляють у поліції.

На місце одразу виїхали працівники Волочиського відділення поліції на чолі з керівником, а також слідчі, експерти, оперативники та керівництво Головного управління Нацполіції в області.

Під час подворового обходу до будинку одного із ймовірних підозрюваних, 34-річного місцевого жителя, зайшли правоохоронці. Господар несподівано вихопив ножа і кинувся на поліцейських, проте його оперативно затримали.

У будинку зловмисника виявили і вилучили викрадені у вбитого речі — сумку, в якій лежали 200 гривень, окуляри, парасольку та пенсійне посвідчення.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрили кримінальні провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 15 років або довічне позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter