Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині відремонтують дорогу, що з’єднує два села

Старокостянтинівський райавтодор включив у план робіт на серпень 2020 року ремонт автомобільної дороги С 231407 Левківка – Йосипівка.

Про це повідомив експерт з регіональної інфраструктури Хмельницької обласної організації партії «Слуга народу» Олександр Кравцов.

Ця дорога наразі перебуває у критичному стані, – зауважив експерт. – Вибоїни, колії і ями вкривають її практично повністю. Це суттєво ускладнює рух транспорту, зокрема, підвезення дітей до школи та надання екстреної допомоги хворим. Місцеві мешканці та влада неодноразово зверталися до відповідних структур з цим питанням, проте справа не рушила з місця. Тому я звернувся до народного депутата, члена фракції «Слуга народу» Сергія Мандзія з проханням посприяти виділенню коштів для ремонту дороги. Ми підготували відповідний депутатський запит і днями отримали позитивну відповідь».

У відповіді Хмельницької обласної державної адміністрації йдеться про те, що інженером відділу якості, контролю з ремонту, експлуатаційного утримання доріг та штучних споруд ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг» було обстежено автомобільну дорогу загального користування місцевого значення Левківка – Йосипівка і визначено її стан як незадовільний.

Роботи з ремонту автомобільної дороги будуть включені в план робіт філії «Старокостянтинівський райавтодор» ДП «Хмельницький облавтодор» на серпень 2020 року та виконанні в межах лімітів фінансування на експлуатаційне утримання мережі доріг району.

Також в обладміністрації проінформували, що в разі надходження додаткового фінансування буде розглянуто можливість спрямування коштів на поточний середній ремонт даної автомобільної дороги.

«Ми розуміємо, наскільки необхідним є ремонт зазначеної дороги для місцевих мешканців, тому триматимемо це питання на контролі, – підкреслив Олександр Кравцов. – Загалом для Хмельницької обласної організації партії «Слуга народу» важливо, щоб у рамках президентської програми «Велике будівництво» ремонтувалися не лише дороги державного значення, а й місцевого. Це для нас є одним з пріоритетних питань розвитку інфраструктури».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter