Новини
ДТП

Перша жертва дорожнього провалля у Хмельницькому

У центрі Хмельницького автівка потрапила у ДТП через неналежний стан дороги.

Два тижні тому ми вже писали про те, що неподалік продовольчого ринку на перехресті вулиць Грушевського та Староміської з невідомих причин провалилася частина дороги.

Одразу по факту у МКП «Хмельницькводоканал» прокоментували: на цьому місці – велике скупчення водних та каналізаційних мереж. На якій саме стався прорив і що спричинило провалля дорожного покриття, мали з’ясувати аварійники. А потому, як причина провалу буде з’ясована, яму мали би засипати так, аби вона не становила загрози та перешкод дорожньому руху. Судячи з того, що сталося вчора на цьому місці, виконали комунальники свою роботу не дуже якісно.

Здавалося б, яма діаметром у метр та глибиною у півметра – дійсно не варта того, аби до неї привертати увагу. У коментарях до новини дехто з хмельничан відверто глузував, мовляв “от знайшли проблему, аж цілих півметра яма глибиною”.

Як виявилося, проблема таки є. І жертви цієї проблеми не забарилися. Нагадаємо, провалля на перехресті утворилося 6 липня. А вчора, 19 липня, після зливи яма на дорозі спричинала ДТП, в результаті якої серйозно постраждала автівка. Внаслідок потрапляння у чималу дірку в дорозі в автівки вирвало переднє колесо.

Відео наслідків контакту автомобіля зі “смішним” (на думку декого з хмельничан) проваллям виклав у мережу хмельничанин Андрій Трубаєнко. Він же коментував ситуацію з місця події. За словами чоловіка, поліція відмовлялася складати протокол, тож довелося чекати представників управління ЖКГ. Крім того, як зазначив у відео хмельничанин, поліція нібито намагалася перекласти вину на водія. Мовляв, він винен, що не побачив під потоками води сяк-так присипану камінцями яму та не врахував дорожньої обстановки.

Опубліковано Andrey Trubayenko Неділя, 19 липня 2020 р.

Нагадаємо, після вчорашньої зливи частина вулиць Хмельницького традиційно опинилася похована під потоками води. Попри те, що каналізаційні системи досить швидко впоралися з результатами надмірних опадів, на цьому конкретному відрізку дороги вони спрацювали все ж недостатньо оперативно.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter