Новини
Суспільство

Суд щодо хмельницького клубу “СВ”: що кажуть факти і люди

Учора, в мережі опублікували рішення Хмельницького окружного адміністративного суду про задоволення позову ДСНС щодо ТОВ “Браво” (спортивно-оздоровчий клуб “СВ”).

Перевірка, що проходила у лютому 2020 року встановила у комплексі 64 порушення правил пожежної безпеки.

Оскільки експлуатація будівлі ТОВ “Браво” за адресою: вул. Свободи, буд. 1-А загрожує життю та здоров’ю людей, суд вирішив закрити її до повного усунення порушень вимог пожежної та техногенної безпеки.

Адміністрація суду не забарилась з поясненнями:

– Відбувся суд першої інстанції, про дату і час засідання якого нас навіть не повідомили. Простими словами: засідання пройшло за участю лише позивачів, а ми навіть не мали змоги себе захищати. Тому так, звичайно, апеляцію буде подано.

Дійсно, у рішенні вказано, що до суду повернулось судове відправлення з відміткою про те, що лист не вручено отримувачу за закінченням терміну зберігання на поштовому відділенні.

В зв’язку з цим, засідання відбулось без відповідача і його доказів усунення виявлених перевіркою порушень.

Наразі, клуб “СВ” повідомив, що продовжує працювати в звичному режимі та готує оскарження рішення в апеляційному суді.

Користувачі соціальних мереж жваво обговорювали ситуацію, що склалась. Одні – підтримують адміністрацію комплексу і пишуть, що справа замовна.

Інші хмельничани задаються питанням – чому саме ця перевірка виявила ряд порушень, адже клуб функціонує вже багато років?

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter