Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому можуть продовжити пішохідну вулицю

Центральну пішохідну вулицю Хмельницького можуть продовжити до вулиці Свободи. Наразі, вона закінчується перехрестям з Володимирівською.

За словами міського голови, зараз планується благоустрій вулиці Свободи у форматі бульвару: від вул.Героїв Майдану до нового музею на перетині з вулицею Шевченка. Тандем Проскурівської і Свободи стане чудовим місцем відпочинку для хмельничан.

Біля музейного комплексу планується облаштувати відпочинкову зону. Зараз у приміщені проходять внутрішні роботи. Саме ця зона дасть старт пішохідній Проскурівській.

Містянам ідея до вподоби. Водії ж мають іншу думку – парковок у середмісті стане ще менше.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто”:

Пішохідна зона у центрі Хмельницького може збільшитися

Концепцію пішохідної Проскурівської — від Соборної до Свободи — розглядають наразі у мерії. Про це повідомив очільник Хмельницького Олександр Симчишин. Стартом нової прогулянкової зони має стали майбутній Музей історії та культури нашого міста, що наразі зводиться на Свободи, 22. Саме біля нього облаштують новий громадський простір і мінізону для відпочинку. Прогулюючись від неї, містяни зможуть пішки мандрувати центром міста до “Дитячого світу”. Про пішохідну Проскурівську — більше у сюжеті.#Хмельницький, #пішохідна_зона, #благоустрій, #Музей_історії_міста, #музейний_комплекс, #концепція, #пішохідна_Проскурівська, #МТРК_Місто

Опубліковано МТРК "Місто" Понеділок, 20 липня 2020 р.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter