Новини
Культура

До Дня міста Хмельницького оголосили фотоконкурс

Конкурс як для професійних фотографів, так і аматорів, незалежно від місця проживання та віку проведуть у Хмельницькому.

Хмельницький крізь об’єктив” – традиційне творче змагання, приурочене Дню міста.

Організатори пропонують позмагатися у таких номінаціях:

  • «Хмельницький репортер»,
  • «Ми – єдина Україна»,
  • «Приз міського голови»,
  • «Приз глядацьких симпатій».

Для дітей віком до 17 років буде окрема номінація «Мій Хмельницький».

Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій. Фотографії подаються в електронній формі на електронну адресу: misto-hm@ukr.net з поміткою «На фотоконкурс». До фотографій в електронному вигляді додається лист-заявка. Термін подачі робіт з 1 серпня по 14 вересня цього року.

24 вересня на відкритті виставки – конкурсу фотографій буде оголошено та нагороджено переможців фотоконкурсу в кожній номінації.

Під час виставки, що триватиме з 24 вересня до 12 жовтня поточного року, відвідувачі визначать переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій». Для цього потрібно буде опустити свій відгук за одну з фоторобіт у спеціальну скриньку, яка буде знаходитись у виставковій залі. Після підрахунку всіх відгуків буде визначено переможця в цій номінації. Учасник, робота якого набере найбільшу кількість голосів, отримає Диплом переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій» та подарунок.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter