Новини
Культура

Хмельничанам показали «роковий» фільм

Концертна стрічка цьогорічного фестивалю Rock&Buh нарешті була представлена містянам на великому екрані.

Друга спроба перегляду фестивального фільму завершилась безумовним успіхом.

На території парку «Молодіжний» напередодні ввечері зібралась хмельницька громада, охоча спробувати потужний звук та зображення на смак.

Скорочену версію виступів учасників рок-команд презентували гостям перегляду на відкритому просторі набережної Південного Бугу після 21.00.

Для презентації організатори скоротили тривалість фільму та відібрали найхітовіші композиції колективів.

Учасники зйомок – режисерський склад, організатори та музиканти також завітали на показ, щоб знову пережити неповторні емоції та поспілкуватись з гостями показу.

Володимир Балан, соліст гурту BALAN – перший учасник зйомок, якого вдалось зустріти на показі:

«Незабутні емоції та досвід – ось, що дала нашому колективу участь у цих зйомках. Ну і, звичайно, бачити свій виступ на такому великому екрані – приємно. Подібних заходів та фестів хочеться більше і вже!»

В колі родини, з коханими половинка та просто з найкращими друзями – хмельничани з кожною годиною прибували на територію парку, поєднуючись до спільної «тусовки».

Хедлайнери  Rock&Buhгурт STANZA, теж завітали на перегляд, щоб впевнитись в якості створеного арт-продукту.

Соліст колективу Андрій Журба у коментарі зазначив:

«Все що створює наша команда – про музику, наше місто та натхненне тільки кращими почуттями. Цей перегляд  зайвий доках того, наскільки круте наше місто та його культурні ініціативи – так тримати! »

І хоча у будь-який час поціновувачі року можуть переглядати окремі частини концертного фільму, все таки розмір екрану та потужність звуку – мають значення.

З таким твердженням зголосився і гітарист гурту Чумацький Шлях CH.SH. Євген Богуцький, який теж втрапив до числа коментаторів перегляду:

«Особливо хочу відзначити, що такі круті заходи створює наше місто, його культурна складова і це вже викликає гордість за Хмельницький. Наш гурт готовий і далі брати участь у подібних музичних експіріансах на всі 100%!»

Тож, всі покоління , поціновувачів рок-музики гуртує наш унікальний та дійсно рокешний фест – ROCK&BUG 2020!

Автор: Ольга Нікітіна

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter